Ulcinjski Vodovod uveo onlajn plaćanje računa

“Kupac sada ima mogućnost da pogleda status poslednje fakture i potom odabere iznos novca koji želi da plati. Platforma je veoma jednostavna i jasna za korišćenje”, piše u saopštenju

2218 pregleda 3 komentar(a)
Detalj iz Ulcinja, Foto: Privatna arhiva
Detalj iz Ulcinja, Foto: Privatna arhiva

Ulcinjsko preduzeće Vodovod i kanalizacija uvelo je mogućnost onlajn plaćanja računa, što će korisnicima usluga ovog preduzeća znatno olakšati podmirivanje obaveza.

“Na veb stranici DOO “Vodovod i kanalizacija” je svim potrošačima dostupna mogućnost onlajn plaćanja faktura. Poslije nekoliko nedjelja rada na ovom projektu, ovih dana je sve završeno. Potrošači od sada neće imati potrebu da lutaju po šalterima za plaćanje, tako će štedjeti vrijeme a osoblje kompanije će imati mnoge pogodnosti prilikom upravljanja u ovom sektoru”, piše u saopštenju dostavljenom Vijestima.

Za sve to, dodaje se, kompanija je pripremila i video materijal koji korak po korak prikazuje cijeli postupak plaćanja.

“Kupac sada ima mogućnost da pogleda status poslednje fakture i potom odabere iznos novca koji želi da plati. Platforma je veoma jednostavna i jasna za korišćenje”, piše u saopštenju.

Uplate se vrše preko sajta kompanije https://vik-ulcinj.me/, preko linka Plaćanje računa ili direktno preko https://vik-ulcinj.me/racun-faktura/.

Za onlajn plaćanje računa, potrošači mogu koristiti crnogorski, albanski ili engleski jezik.

Bonus video: