Injac: Dovršena sva tri prilaza Podgorici koja smo zatekli u veoma lošem stanju

"Nakon što su 'Putevi' preuzeli posao, izgradnja je završena u kratkom roku čime smo pokazali značajno osnažene kapacitete gradskih preduzeća zahvaljujući čijim predanim radom ispunjavamo ono što smo obećali građanima"

13042 pregleda 36 reakcija 36 komentar(a)
Foto: Glavni grad Podgorica
Foto: Glavni grad Podgorica

Nakon uspješno okončanih situacija na bulevarima Vilija Branta i kroz Gornju Goricu, završena je i izgradnja kružnog toka prema Tuzima koji je od danas pušten u saobraćaj, saopštila je gradonačelnica Glavnog grada Podgorice Olivera Injac.

"Izgradnja kružnog toka kasnila je dvije godine, a Glavni grad je zbog brojnih probijanja rokova bio prinuđen da raskine ugovor. Kako bi se posao riješio u što kraćem roku, realizaciju izgradnje preuzelo je gradsko preduzeće 'Putevi' koji su dovršili posao 20 dana prije roka", navodi se u saopštenju.

Ona je kazala da je "osim brojnih sistemskih problema koji su manje uočljivi građanima", nova gradska uprava po stupanju na dužnost zatekla tri ključna prilaza Podgorici u veoma lošem stanju.

"Nakon što su 'Putevi' preuzeli posao, izgradnja je završena u kratkom roku čime smo pokazali značajno osnažene kapacitete gradskih preduzeća zahvaljujući čijim predanim radom ispunjavamo ono što smo obećali građanima. U svim situacijama u kojima je moguće koristićemo resurse koji su nam na raspolaganju i stavljati ih u funkciju razvoja grada. Tako se štiti interes građana Podgorice”, kazala je Injac.

"Podsjećamo, tokom prošle godine završeni su bulevari Vilija Branta i kroz Gonju Goricu i na taj način riješeni ključni prilazi Podgorici koji su u velikoj mjeri opterećivali funkcionisanje saobraćaja u Glavnom gradu", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: