„Bar – grad mladih“ na sedmoj sjednici Otvorenog parlamenta

Predsjednik barskog parlamenta je pozvao sve zainteresovane subjekte, institucije, nevladine organizacije posvećene pitanjima mladih i sve zainteresovane građanke i građane Bara da učestvuju

1057 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Skupština opštine (SO) Bar organizuje sedmu tematsku sjednicu „Otvorenog parlamenta“ na temu „Bar – grad mladih“ koja će se održati u četvrtak, 18. aprila u 20 časova u Domu kulture u Baru, najavio je predsjednik SO Bar, Branislav Nenezić.

„Tema kojom ćemo se baviti jeste pitanje položaja mladih u Baru danas, kao i perspektiva poboljšanja istog u našoj zajednici“, poručio je.

Nenezić je dodao da će poseban aspekt sjednice biti posvećen podsticanju aktivizma mladih i njihovog uključivanja i procese kreiranja lokalnih politika, uz poseban osvrt na sve one probleme koje mladi identifikuju kao prepreku u njihovom aktivnijem doprinosu kada je u pitanju razvoj zajednice.

Nakon sjednice biće prikazan film „Supermarket“ u okviru programa „Ponovo radi bioskop“ a ulaz na film će biti besplatan.

Predsjednik barskog parlamenta je pozvao sve zainteresovane subjekte, institucije, nevladine organizacije posvećene pitanjima mladih i sve zainteresovane građanke i građane Bara da uzmu učešće u radu predstojeće sjednice.

Za učešće je potrebno prijaviti se kontaktom na email adresu skupstina.opstine@bar.me, do četvrtka.

Bonus video: