5% popusta pri svakoj kupovini naredna 2 mjeseca!

  • Kupujte sa eko-cegerom i uštedite 5% svaki put!
16132 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Kuća Hemije
Foto: Kuća Hemije

Svakodnevno smo okruženi sve većom svijesti o važnosti brige o našoj planeti i očuvanja životne sredine. Kako se svijet kreće ka održivijem načinu života, tako se i trendovi mijenjaju, a jedan od njih postaje sve popularniji – eko-ceger!

Dan planete nas podsjeća da je nošenje cegera ne samo ekološki imperativ, već i kulturni fenomen. Zato, već drugu godinu za redom, društveno odgovorne kompanije i članice pokreta Ne postoji planeta B – Kuća Hemije i Dama podstiču akciju smanjene upotrebe plastičnih kesa svojim eko-cegerom.

U ime čistije i zelenije planete, drogerije Kuća Hemije i Dama kreirale su eko-ceger od recikliranih materijala koji nosi – ne samo kul stvarčice, već i snažnu poruku Zeleno za prirodu, ljubičasto za ljubav.

I ove godine u periodu od 22. aprila do 30. juna – sve korisnike njihovog eko-cegera nagrađuju sa 5% popusta prilikom svake kupovine koja ide na račun eko-cegera!

Ljubitelji cegera nisu samo nosioci stvari, već ambasadori promjena.

Cegeri su izraz naše odgovornosti prema planeti, ali i izraz naše mode i kulture. Oni govore o našem trendy stilu u svakom koraku i podsjećaju nas da svaki korak koji preduzmemo ima značaj!

Zajedno možemo napraviti veliku razliku – neka svaka kupovina postane prilika da izrazite svoju podršku zaštiti životne sredine, ali i da se istaknete u masi.

Budite u trendu, za planetu!

Kuća Hemije
foto: Kuća Hemije