Krapović: Ko god je uzeo pare, suočiće se sa zakonom

"Nećemo odustati od traženja reakcije tužilaštva i drugih nadležnih institucija, jer ovako drsko i bezobzirno kršenje zakona nismo vidjeli ni za vrijeme vladavine bivšeg režima", rekao je Krapović

18312 pregleda 21 reakcija 22 komentar(a)
Krapović, Foto: Boris Pejović
Krapović, Foto: Boris Pejović

Ministar odbrane, nekadašnji predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović kazao je da je ćutanje Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine na njegovu reakciju oko projekta MIA Investment u Budvi vrlo indikativno.

“Potvrđuje sumnje da je inspektorka Dragana Konatar zloupotrebila službeni položaj, tako što nije sprovela nadzor i zatvorila gradilište zato što radove izvode bez saglasnosti Glavnog drzavnog arhitekte. Opština Budva (Sekretarijat za zaštitu imovine) je više puta formalno inicirala inspekcijski nadzor dopisima prema Ministarstvu, uz precizno navedene činjenice koju dokazuju da je cijeli projekat, praktično u svim segmentima i fazama protivzakonit”, kazao je Krapović.

Ćutanje, bježanje i izbjegavanje obavljanja nadzora po zakonu, kako je dodao, neće ostati bez odgovora.

“Dakle, nećemo odustati od traženja reakcije tužilaštva i drugih nadležnih institucija, jer ovako drsko i bezobzirno kršenje zakona nismo vidjeli ni za vrijeme vladavine bivšeg režima. Na kraju, ne ostaje mi drugo nego da se saglasim u jednom sa kolegom Odovićem, dakle ko god da je uzeo pare, biće suočen sa zakonom i snosiće odgovornost. Ako bilo ko živi u zabludi da se to neće desiti, savjetujem da se okrene oko sebe i razmisli dva puta”, istakao je Krapović.

Bonus video: