Akcija "Vaskrs za sve": Svi građani koji slave treba da uživaju u prazničnoj trpezi

“I ovog puta pozivamo sve koji su u mogućnosti da pruže svoj doprinos u novcu, hrani, odjeći, i da nam nadolazeći Vaskrs bude prilika da pokažemo empatiju i podršku prema svima kojima je to najpotrebnije", kazala je Jelena Baltić iz Fondacije Volonteri Crne Gore

4542 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Volonteri Crne Gore
Ilustracija, Foto: Volonteri Crne Gore

Fondacija Volonteri Crne Gore pokrenula je prazničnu humanitarnu akciju pod sloganom “Vaskrs za sve”, usmjerenu na ugrožene pojedince i porodice u Crnoj Gori.

“Kroz ovu akciju cilj nam je obezbijediti pakete sa osnovnim životnim i prehrambenim namirnicama za sugrađane koji se nalaze u stanju potrebe, i na taj način im makar malo olakšati trenutnu situaciju i omogućiti im da osjete praznični duh i radost i u izazovnim vremenima”, kazala je Jelena Baltić, iz Fondacije.

Podsjetila je da se Fondacija već dugi niz godina, u saradnji sa građanima Crne Gore i biznis zajednicom, bori da bude na usluzi najugroženijim sugrađanima i pruži im kvalitetnu i adekvatnu pomoć.

“I ovog puta pozivamo sve koji su u mogućnosti da pruže svoj doprinos u novcu, hrani, odjeći, i da nam nadolazeći Vaskrs bude prilika da pokažemo empatiju i podršku prema svima kojima je to najpotrebnije. Svi građani koji slave ovaj praznik trebali bi da uživaju u prazničnoj trpezi. Nažalost, situacija u državi je takva da se svaki četvrti građanin Crne Gore nalazi u riziku od siromaštva”, istakla je Baltić.

Prema njenim riječima, svaka donacija je od velikog značaja.

“Čak i najmanji doprinos može imati veliki uticaj na živote pojedinaca i porodica kojima je pomoć potrebna”.

Građani i društveno odgovorne kompanije mogu podržati akciju doniranjem putem sajta www.volontericrnegore.me ili uplatom na žiro račun Fondacije Volonteri Crne Gore: 520-9194-41.”

Bonus video: