Proljećni bazar "Maj u hiljadu boja" na Cetinju: Nastupili Vlatko Stefanovski i Damir Urban

Centralni događaj biće održan 21. maja kada će na Dvorskom trgu nastupiti Jadranka Barjaktarović i Severina Vučković

4705 pregleda 13 komentar(a)
Foto: Kancelarija za odnose sa javnošću  u kabinetu gradonačelnika  Prijestonice Cetinje
Foto: Kancelarija za odnose sa javnošću u kabinetu gradonačelnika Prijestonice Cetinje

Koncertima Vlatka Stefanovskog i Damira Urbana na Cetinju je sinoć otvoren proljećni bazar "Maj u hiljadu boja", saopšteno je iz Kancelarije za odnose sa javnošću u kabinetu gradonačelnika Prijestonice Cetinje.

U saopštenju se navodi da se manifestacija nastavlja danas od 11 sati dnevnom žurkom, dok će večeras u 19 sati nastupiti Duo Sanja i Mija sa prijateljima (Bokeljski zvuci), a od 21 sat cetinjska grupa Perper.

"I u nedjelju, 19. maja publika na Cetinju uživaće u dnevnoj žurci, dok će u večernjim satima nastupiti Adi Šoše i Al music band. Noć uoči Dana nezavisnosti, publika na Cetinju će uživati uz zvuke crnogorske muzike koju će izvoditi Darko Martinović, Žuti Serhatlić, Zdravko Đuranović i Luka Radović", piše u saopštenju.

Iz Kancelarije za odnose sa javnošću u kabinetu gradonačelnika Prijestonice Cetinje su kazali da će centralni događaj biti održan 21. maja kada će na Dvorskom trgu nastupiti Jadranka Barjaktarović i Severina Vučković.

"22. maj biće u znaku dječijih aktivnosti, folklora, horova i plesnih grupa. Građani i posjetioci Prijestonice će imati priliku da uživaju u raznovrsnom muzičkom, kulturnom i zabavnom programu, kao i u bogatom gastronomskom sadržaju. Cilj nam je da privučemo što više posjetilaca, a Cetinje postane centar pozitivnih dešavanja u Crnoj Gori i prepoznatljiva praznična destinacija u regionu. Organizatori manifestacije su Prijestonica Cetinje, lokalna Turistička organizacija i Centar za kulturu Prijestonice Cetinje", piše u saopštenju.

Bonus video: