Savjet MZ Župa nikšićka obezbijedio besplatno polumatursko veče za 41 učenika iz toga kraja

Savjet MZ će nastojati i u narednom periodu da sprovodi aktivnosti koje će za cilj imati da najmlađi u Župi budu prioritet, kako bi imali sve potrebne uslove za lijepo odrastanje“, poručio je Dragoljub Radulović

2126 pregleda 4 komentar(a)
Osnovna škola "Dušan Bojović", Foto: Svetlana Mandić
Osnovna škola "Dušan Bojović", Foto: Svetlana Mandić

Nakon besplatne polumaturske ekskurzije, Savjet Mjesne zajednice (MZ) Župa nikšićka obezbijedio je sredstva i za besplatno polumatursko veče za 41 polumaturanta OŠ „Dušan Bojović", koje će se održati 3. juna.

„Nedavno je za ove polumaturante organizovana besplatna ekskurzija, pa Savjet MZ na ovaj skroman način želi da pošalje poruku da nijesmo zaboravili ni ovu generaciju, posebno kada se nalaze na jednoj od prvih životnih raskrsnica uz želju da ih na daljem životnom putu prati dobro zdravlje, sreća, a da nastoje da stiču što bolja znanja od koje bi naš zavičaj imao samo benefite. Savjet MZ će nastojati i u narednom periodu da sprovodi aktivnosti koje će za cilj imati da najmlađi u Župi budu prioritet, kako bi imali sve potrebne uslove za lijepo odrastanje“, poručio je Dragoljub Radulović, predsjednik Savjeta MZ Župa.

Bonus video: