Klub odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada: Demokrate vode računa o uhljebljenju svojih članova

"Umjesto floskula kojima zamajavate javnost, objasnite svojim biračima ali i ostalim građanima vaše dvostruke aršine u politikama lokalne uprave, i zašto plaćaju tri puta skuplje vodu u opštinama gdje ste vi vlast, a da svo vrijeme koliko, kako tvrdite, traje priča o Podgorici, nijednom niste pokrenuli to pitanje", navodi se u saopštenju
0 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 27.07.2017. 14:29h

Klub odbornika DPS-a u Skupštini Glavnog grada poručio je Demokrate jedino vode računa o uhljebljenju svojih članova.

Klub odbornika Demokrata u Skupštini Glavnog grada saopštio je da su "aktuelna dešavanja i tobožnje prepucavanje u DPS-u oko povećanja cijene vode u potpunoj režiji upravo ove partije i u svrhu kupljenja političkih poena pred proljećne lokalne izbore iduće godine u Glavnom gradu."

"Demokrate imaju vlast u opštinama gdje je cijena vode značajno skuplja nego u Podgorici, pa neka se manu politikanstva, nego neka objasne građanima zašto se u glavnom gradu đe su opozicija zalažu za politike koje ne sprovode u tim opštinama? Zašto u silnim brošurama kojima sami sebe hvalite, ne objasnite narodu tu kalkulaciju? Zašto im otvoreno ne kažete da niste u stanju da sprovodite politike za koje se navodno zalažete u Podgorici? Takođe, što se tiče zapošljavanja, pa upravo su Demokrate te koje su, čim su se dočepali vlasti, nelegalno zapošljavali svoje funkcionere, do te mjere da je im Upravna inspekcija zabranila vršenje poslova! Uz to, i niz nepravilnosti prilikom zapošljavanja i imenovanja koje je inspekcija utvrdila upravo potvrđuje tezu da Demokrate jedino vode računa o uhljebljenu svojih članova. Umjesto floskula kojima zamajavate javnost, objasnite svojim biračima ali i ostalim građanima vaše dvostruke aršine u politikama lokalne uprave, i zašto plaćaju tri puta skuplje vodu u opštinama gdje ste vi vlast, a da svo vrijeme koliko, kako tvrdite, traje priča o Podgorici, nijednom niste pokrenuli to pitanje", navodi se u saopštenju.

Bonus video: