Podgoričko Zelenilo pokrenulo besplatan korisnički servis "Zelena linija"

Građani Podgorice će moći svakog radnog dana u terminu od 7 do 15 sati mogu da svoje zahtjeve, probleme, ideje prijave Zelenilu na broj telefona 020/220-220

2551 pregleda 2 komentar(a)
Krivokapić sa predstavnicima Crnogorskog Telekoma ispred brendiranog kombija, Foto: Zelenilo PG
Krivokapić sa predstavnicima Crnogorskog Telekoma ispred brendiranog kombija, Foto: Zelenilo PG

Gradsko preduzeće Zelenilo pokrenulo je besplatan korisnički servis "Zelena linija" u okviru kojeg će građani Podgorice moći da daju sugestije, prijave probleme ili podnesu zahtjeve, a zaposleni u Zelenilu potrudiće se da sve zahtjeve realizuju u što kraćim rokovima, saopšteno je iz ovog preduzeća.

Građani Podgorice će moći svakog radnog dana u terminu od 7 do 15 sati mogu da svoje zahtjeve, probleme, ideje prijave Zelenilu na broj telefona 020/220-220.

Ovaj korisnički servis Zelenilu je donirala kompanija Crnogorski Telekom. "'Zelena linija' nije donacija samo Zelenilu, već svim građanima. To je servis koji će koristiti svima, sa jedne strane građanima da dobiju sve potrebne informacije u vezi sa javnim zelenim površinama, kao i da prijave nepravilnosti, podnesu zahtjev ili daju ideju za uređenje našeg grada, a nama kao Zelenilu pomoći će da jednostavnije komuniciramo sa građanima koji jesu naš prioritet, ali i da imamo uvid u aktuelne zahtjeve i potrebe građana kada je riječ o zelenim površinama širom grada, a mi ćemo se potruditi da ovaj servis iskoristimo u najvećoj mjeri i da naravno realizujemo zahtjeve, na zadovljstvo građana Glavnog grada", poručio je izvršni direktor Zelenila Petar Krivokapić.

Donacija obuhvata i brendiranje kombi vozila, a tim povodom su Zelenilo posjetili predstavnici Crnogorskog Telekoma Stjepan Udovičić izvršni direktor i Predrag Perković direktor Komercijalnog sektora.

Bonus video: