Telekom: Donacija novog korisničkog servisa Zelenilu – Call centar "Zelena linija"

Putem besplatnog broja 020/220-220, omogućeno jednostavno i brzo podnošenje zahtejva za održavanje i uređenje zelenih površina u Glavnom gradu

14944 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Telekom
Foto: Telekom

Podgoričanima je već par dana na raspolaganju „Zelena linija“ - besplatan broj 020/220-220, putem kojeg mogu kontaktirati Zelenilo d.o.o. i podnositi zahtjeve, prijavljivati probleme, informisati se ili predlagati određene aktivnosti u vezi sa održavanjem i uređenjem zelenih površina.

Pokretanje „Zelene linije“ je rezultat partnerstva Crnogorskog Telekoma i preduzeća Zelenilo, sa idejom da se građanima omogući da, kada požele da se angažuju oko zelenih površina u svom okruženju, mogu na jednostavan način i brzo da djeluju. „Zelena linija“ je dostupna svakog radnog dana u terminu od 07 do 15 sati, a biranjem besplatnog broja, moguće je zatražiti postavljanje ili popravku mobilijara u omiljenom parku, košenje ili se informisati o sadnji, uključujući i ostale usluge za koje je nadležno Zelenilo.

Telekom
foto: Telekom

„Zelena linija“ funkcioniše kao CLOUD CALL CENTAR, odnosno virtuelni Call centar - digitalna usluga za poslovne korisnike Crnogorskog Telekoma, koja omogućava svim kompanijama, bez obzira na veličinu i zahtjeve, brzu aktivaciju savremenog call centra, sa svim funkcionalnostima naprednih call centar rešenja i uz punu fleksibilnost korišćenja sa bilo koje lokacije.

„Vrlo je važno centralizovati i učiniti dostupnim usluge i servise koje određena kompanija pruža, zato vjerujem da smo donacijom Cloud call centra našli odlično rješenje, kada je riječ o Zelenilu. Nadam se, da će putem broja 020/220-220 biti pokrenute brojne zelene inicijative, kao i da će zahvaljujući dinamičnijoj interakciji sa građanima, Podgorica postati još prijatnije mjesto za život“, kazao je povodom aktiviranja „Zelene linije“, izvršni direktor Crnogorskog Telekoma Stjepan Udovičić, i podsjetio na dugogodišnju saradnju sa Zelenilom i brojne projekte, poput pametnih parkova, aplikacije MOJE DRVO, kao i ozelenjavanja raznih lokacija u Glavnom gradu.

Izvršni direktor Zelenila Petar Krivokapić se zahvalio na ovoj, vrijednoj donaciji:

"Zelena linija" nije donacija samo Zelenilu, već svim građanima. To je servis koji će koristiti svima, sa jedne strane građanima, da dobiju sve potrebne informacije u vezi sa javnim, zelenim površinama, kao i da prijave nepravilnosti, podnesu zahtjev ili daju ideju za uređenje našeg grada, a nama, kao Zelenilu pomoći će da jednostavnije komuniciramo sa građanima koji jesu naš prioritet, ali i da imamo u uvid u aktuelne zahtjeve i potrebe građana, kada je riječ o zelenim površinama širom grada, a mi ćemo se potruditi da ovaj servis iskoristimo u najvećoj mjeri i da naravno realizujemo zahtjeve, na zadovljstvo građana Glavnog grada. Iskreno se zahvaljujemo Telekomu na donaciji i nadamo se da će nakon brojnih zajedničkih projekata, ova dobra praksa biti nastavljena i da ćemo imati još sličnih projekata, a na ovaj način i Podgoricu učiniti još ljepšom i zelenijom."