Ostali "bez daha" zbog rute "Između dvije obale"

Reporteri redakcija RTS, Srpski Telegraf, Hello, Kurir, Danas, Beta, Informer, Alo, Studio B, Blic i Pink 3 BN krstarili su barskim akvatorijumom i obišli Kraljičinu plažu, gdje su degustirali tradicionalno spremljene specijalitete mediteranske kuhinje,
55 pregleda 0 komentar(a)
novinari Srbija posjeta Bar, Foto: TO Bar
novinari Srbija posjeta Bar, Foto: TO Bar
Ažurirano: 25.07.2017. 09:17h

Prethodna tri dana Turistička organizacija Bar bila je domaćin brojne delegacije srpskih medijskih kuća, čije je novinare upoznala sa kompletnom turističkom ponudom od Kufina i Vidikovca do Starog Bara i Virpazara.

Reporteri redakcija RTS, Srpski Telegraf, Hello, Kurir, Danas, Beta, Informer, Alo, Studio B, Blic i Pink 3 BN krstarili su barskim akvatorijumom i obišli Kraljičinu plažu, gdje su degustirali tradicionalno spremljene specijalitete mediteranske kuhinje, saopšteno je iz TO.

Posjetili su potom Stari Bar i Staru maslinu na Mirovici, a specijalitete starobarske kuhinje probali su u restoranu "Kula“.

U jedinstvenom ambijentu Starog grada odgledali su premijeru predstave "Orkanski visovi" u režiji Dore Ruždjak Podolski, ovogodišnje produkcije 30. Barskog ljetopisa.

Upriličen je i obilazak panoramske rute "Između dvije čarobne obale" duge 115 kilometara, na kojoj je osam vidikovaca sa impresivnim pogledom na Jadransko more i Skadarsko jezero.

"Panoramska ruta je drugog dana posjete ostavila bez daha novinare iz Srbije... Posjetu je zaključena krstarenjem Skadarskim jezerom..."

Bonus video: