Rađenović: Podržavam borbu Krapovića da zaustavi Vladu da napravi urbanocid na teritoriji Skočiđevojke

"Nedopustivo je da Krapović kao Budvanin, koji dobro zna šta za nas znači prostor, koji jeste najveći resurs, a kojeg je sve manje u Budvi, bude u takvoj Vladi. Naročito kad sumnja na koruptivne radnje svog kolege i njegove ekipe, a koje mogu nanijeti nemjerljivu štetu građankama i građanima sa ovog prostora, ali i Crne Gore"

7497 pregleda 7 komentar(a)
Rađenović, Foto: URA
Rađenović, Foto: URA

Kao Paštrović i Budvanin podržavam borbu ministra Krapovića da zaustavi Vladu koja želi da napravi urbanocid na teritoriji Skočiđevojke i Paštrovića, saopštio je predsjednik Opštinskog odbora (OO) URA Budva Blažo Rađenović.

Rađenović je kazao da osim saopštenja koje podržava jer, kaže, javnost mora biti upoznata sa štetnim namjerama Vlade Milojka Spajića, da očekuje i uskraćivanje podrške, kao jedini logičan slijed.

"Nedopustivo je da Krapović kao Budvanin, koji dobro zna šta za nas znači prostor, koji jeste najveći resurs, a kojeg je sve manje u Budvi, bude u takvoj Vladi. Naročito kad sumnja na koruptivne radnje svog kolege i njegove ekipe, a koje mogu nanijeti nemjerljivu štetu građankama i građanima sa ovog prostora, ali i Crne Gore", poručio je Rađenović.

"Pored krivičnih prijava Krapovićevih kolega iz Budve, gospodina Krsta Radovića i nosioca liste Demokrata na posljednjim lokalnim izborima u Budvi Ðorđa Zenovića, koji jesu prepoznati kao borci za zaštitu prostora, ne bi ni prema njima bilo pošteno samo osuditi ministra Odovića i ostati dio tima sa njim u Vladi", dodaje Rađenović.

"Nadam se da Krapović kao odgovoran čovjek, kojem vjerujem da je Budva ispred bilo koje fotelje, neće ostati samo na kritici i riječima upućenim Odoviću već će zajedno sa partijskim kolegama uskratiti povjerenje takvoj kriminalnoj i koruptivnoj Vladi, jer vam sa takvima, znajući za sta smo se zajednicki borili, nije mjesto", zaključio je Rađenović.

Krapović je ranije danas saopštio da najnovija saglasnost izdata za lokaciju Skočiđevojka predstavlja prvorazredni skandal i vrhunac besramnog odnosa Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine prema Budvi, građanima i turistima.

Bonus video: