Krapović o radu Odovićevog ministarstva: Kršenje zakona i zloupotreba prostora u korist pojedinačnih interesa

"O mojim rezultatima sudiće građani Budve u čije ime i dižem glas protiv sumnjivih investicionih dilova kojima lični interes razara javni i koji očigledno imaju dobru podršku Ministarstva prostornog planiranja,urbanizma i drzavne imovine"

10279 pregleda 17 komentar(a)
Krapović, Foto: Demokratska Crna Gora
Krapović, Foto: Demokratska Crna Gora

Posljednje reagovanje ministra Odovića u kojem argumentaciju zamjenjuje prizemnim pripisivanjem mojih "neusjeha" tokom vođenja Budve možda i najbolje oslikava njegov metod i način rada.

To je naveo aktuelni ministar odbrane i bivši predsjednik Opštine Budva Dragan Krapović u reagovanju na optužbe koje je na njegov račun iznio ministar prostornog planiranja i urbanizma Janko Odović.

Krapović ističe da na njegove utemeljene kritike odgovara se jeftinim etiketiranjem koje, da nije po sebi tužno, bilo bi itekako smiješno.

“Teško se neupjeh može pripisati čovjeku koji je rukovođenje Budvom preuzeo u politički najizazovnijem periodu, koga su sačekali višemilionski dugovi i blokada na svakom koraku, ali i čovjeku koji je ispoštovao datu riječ i predao funkciju shodno koalicionom dogovoru, što vidimo da predstavlja svojevrsni raritet na crnogorskoj političkoj sceni. O mojim rezultatima sudiće građani Budve u čije ime i dižem glas protiv sumnjivih investicionih dilova kojima lični interes razara javni i koji očigledno imaju dobru podršku Ministarstva prostornog planiranja,urbanizma i drzavne imovine”, naveo je Krapović i dodao:

“Oko istih tema sam kritikovao i 42. Vladu Crne Gore (kao poslanik koji je birao i podržao) i 43.Vladu Crne Gore koju sam kao poslanik oborio u Skupštini Crne Gore, a pošto se u tom segmentu stvari nisu promjenile na bolje, nego na gore dolaskom kolege Odovića, principijelan pristup i kritika se podrazumijeva i sada i uvijek. Konačno, kad pogledamo postupanje Ministarstva prostornog planiranja, urbanizma i državne imovine u zadnjih nekoliko mjeseci, od izdavanja saglasnosti za gradnju do inspekcijskog nadzora, meni je kristalno jasno o čemu se radi i naravno to sam nazvao pravim imenom - kršenje zakona i zloupotreba prostora u korist pojedinačnih interesa. Zato sam i pozvao institucije da rade svoj posao, a one će najbolje ocijeniti nečiji uspjeh, a kako stvari stoje i nečiji veliki neuspjeh", zaključio je Krapović.

Bonus video: