Brajović: Dolaze bolji dani za Šavnik i šire područje

„Imajući u vidu slobodarski duh stanovnika durmitorskog kraja i građana Šavnika, težak i predan rad kroz vijekove u sukobu sa surovom klimom, ali i u suživotu sa prirodnim ljepotama, umom i mudrošću obdarene ljude“, kazao je Brajović
67 pregleda 3 komentar(a)
Ivan Brajović, Foto: Skupština.me
Ivan Brajović, Foto: Skupština.me
Ažurirano: 21.07.2017. 11:11h

Predsjednik Skupštine, Ivan Brajović, čestitao je građanima i rukovodstvu Šavnika 22. jul, Dan opštine.

Brajović je u čestitki predsjedniku Opštine, Mijomiru Vujačiću i predsjednici Skupštine opštine, Nadeždi Kotlici, naveo da vjeruje da za Šavnik i šire područje dolaze bolji dani.

„Imajući u vidu slobodarski duh stanovnika durmitorskog kraja i građana Šavnika, težak i predan rad kroz vijekove u sukobu sa surovom klimom, ali i u suživotu sa prirodnim ljepotama, umom i mudrošću obdarene ljude“, kazao je Brajović.

U to ga, kako dodaje, uvjeravaju ljudska i prirodna bogatstva i sve jasnija inicijativa za razvoj poljoprivrede, ekonomije, hidroenergije i turizma. „Uvezivanjem svih regionalnih resursa, razvojem ideja i vizija, uz podršku države i valorizacijom ljudskih i prirodnih mogućnosti, uvjeren sam da će Šavnik postepeno oživljavati svoje potencijale“, poručio je Brajović.