Dragan Popadić ponovno na čelu Radio Tivta

Savjet je jednoglasno za predsjednika izabrao Maša Čekića, a za potpredsjednika Bojana Staničića
318 pregleda 0 komentar(a)
Radio Tivat, savjet, Foto: Radio Tivat
Radio Tivat, savjet, Foto: Radio Tivat
Ažurirano: 18.07.2017. 13:51h

Savjeta Radio Tivta održao je konstitutivnu sjednicu u svom novom sazivu. Pored dosadašnjih članova Savjeta Dunje Nikolić i Bojana Staničića, sjednici su prisustvovali i novoimenovani članovi Mašo Čekić, Predrag Šušić i Kristina Škanata.

Savjet je jednoglasno za predsjednika izabrao Maša Čekića, a za potpredsjednika Bojana Staničića.

U fokusu pažnje organa upravljanja lokalnim javnim servisom Tivta bio je međutim, još lani raspisani, a zbog političkih problema i opstrukcije dijela bivših članova Savjeta bliskih DPS-u, do sada formalno ne završen izbor novog direktora Radio Tivta.

“Savjet se upoznao sa raspisanim konkursom i uslovima za izbor direktora radija. Na raspisani konkurs pristigla je samo jedna prijava, Dragomira Dragana Popadića sa programom razvoja Radio Tivta do 2021. godine. Savjet je ocjenio da program odražava potrebe opštine u ovoj oblasti, a istovremeno realno sagledava programske, organizacione i finansijske mogućnosti”, saopšteno je nakon sjednice.

Napominje se da je Popadić dostavio svu potrebnu dokumnetaciju i dokaze o ispunjavanju svih uslova konkursa.

“Zato je Savjet jednoglasno odlučio da Dragomir Popadić i u narednom četvorogodišnjem periodu bude direktor Radio Tivta”, navodi se u saopštenju.

Popadić je inače, na čelu lokalnog radija u Tivtu neprekidno još od 1995. godine.

Bonus video: