Glavni grad raspisao oglas za dodjelu 15 stanova za socijalno ugrožene

Oglasom će biti ponuđeni većinom jednosobni stanovi, uz dva dvosobna kao i četiri garsonjere
106 pregleda 0 komentar(a)
stan, Foto: Shutterstock.com
stan, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 17.07.2017. 10:14h

Komisija za rješavanje stambenih pitanja lica u stanju socijalne potrebe Glavnog grada - Podgorice, objavila je Oglas za dodjelu stanova licima u stanju socijalne potrebe.

Pravo učešća imaju osobe koja su u smislu Zakona o socijalnoj i dječjoj zaštiti korisnici prava na materijalno obezbjeđenje porodice kod Centra za socijalni rad. Oglasom će biti ponuđeni većinom jednosobni stanovi, uz dva dvosobna kao i četiri garsonjere.

Prijave na Oglas sa potrebnom dokumentacijom podnose se Komisiji za rješavanje stambenih pitanja lica u stanju socijalne potrebe, preko Sekretarijata za rad, mlade i socijalno staranje Glavnog grada - Podgorice, u roku od 15 dana od dana objavljivanja Oglasa na oglasnoj tabli Sekretarijata za socijalno staranje i Centra za socijalni rad, saopšteno je iz Glavnog grada.

Uz prijavu na oglas potrebno je podnijeti dokaz o postojećoj stambenoj situaciji, dokaz o materijalnom stanju, dokaz o zdravstvenom stanju podnosioca zahtjeva i članova porodičnog domaćinstva, dokaz o samohranosti roditelja ili staratelja, dokaz o dužini korišćenja materijalnog obezbjeđenja porodice kod Centra za socijalni rad, dokaz o broju članova porodičnog domaćinstva, izvod iz matične knjige vjenčanih, odnosno rođenih, dokaz o dužini prebivališta na području Glavnog grada Podgorica.

Prijave na Oglas sa potrebnom dokumentacijom podnose se Komisiji za rješavanje stambenih pitanja lica u stanju socijalne potrebe, preko Sekretarijata za rad, mlade i socijalno staranje Glavnog grada - Podgorice zaključno sa 1. avgustom .

Bonus video: