MANIFESTACIJA OTVORENA NA PLAŽI "GALEB"

"Ajmo na Moraču": Vožnja kajakom, trka šlaufima, suncobrani i ležaljke besplatni

"Ovdje je jako vruće, čak je i za ljeto pretoplo, tako da je odlična ideja napraviti ovakav događaj. Ovo je kao žurka za rashlađivanje, uz sve zanimljive igre", kaže Olga iz Rusije
175 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 07.07.2017. 16:45h

Manifestacija "Ajmo na Moraču 2017" otvorena danas na plaži "Galeb" u Podgorici.

Svakog vikenda tokom jula i avgusta organizovaće se zabava za građane, kažu iz Turističke organizacije Podgorice (TOPG) .

"Svaki vikend tokom jula i avgusta će našim sugrađanima biti omogućen da se oprobaju u vožnji kajakom, šlaufima, nogotenisu, stonom tenisu, odbojci... Mobilijar koji ove godine uključuje i suncobrane i ležaljke je besplatan, a tu su i dva spasioca koji će brinuti o bezbjednosti kupača tokom sezone", istakla je direktorica TOPG Tatjana Popović Dmitrović.

Veliki broj posjetilaca svih dobi i učesnici raznih aktivnosti okupili su se danas na obali Morače.

"Ovdje je jako vruće, čak je i za ljeto pretoplo, tako da je odlična ideja napraviti ovakav događaj. Ovo je kao žurka za rashlađivanje, uz sve zanimljive igre", kaže Olga iz Rusije.

Posebno interesantno svima su bile vožnja kajaka i "šlaufijada".

Pobjedu u trci sa šlaufima je odnijela djevojka koja je najbrže stigle od Vezirovog mosta do obilježenog mjesta kod mosta Milenijum.

"Svakog sljedećeg vikenda od 17 časova, pa koliko god bude potrebno, biće organizovano veslanje za sve", najavili su iz TOPG.

Da je Morača "biser Glavnog grada", osim direktorice TOPG tvrde i stariji Podgoričani.

"Ranije nije bilo ovakvih događaja ali su se ljudi više okupljali. Ja sam dane i noći provodio ovdje. Morača je ljepota Podgorice, a i manifestacija je super", kaže Ismet Muratović.

Galerija

Preporučujemo za Vas