Identifikovan vozač kamiona: Istovario 70 tona guma usred NP Lovćen?

"Od tog lica, M.K. (54) iz Cetinja, koji je kako se sumnja u mjesto Vrteljka dovezao kaminom i potom istovario 70 tona guma, je u policijskim prostorijama uzeta izjava u vezi sa navedenim"
140 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 06.07.2017. 13:51h

Policija je identifikovala osobu za koju se sumnja da je istovarila 70 tona guma u mjestu Vrteljka u Nacionalnom parku Lovćen, pet dana nakon što su "Vijesti" prvi put ukazale na ovaj problem.

"Od tog lica, M.K. (54) iz Cetinja, koji je kako se sumnja u mjesto Vrteljka dovezao kaminom i potom istovario 70 tona guma, je u policijskim prostorijama uzeta izjava u vezi sa navedenim", navodi se u saopštenju Uprave policije.

Policija navodi da je o svemu obaviješten nadležni državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Cetinju, "koji će se izjasniti da li u radnjama M.K. postoje bitni elementi krivičnog djela čije se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti."

"Takođe tužilac će se izjasniti i o nadležnostima drugih organa i institucija, a u vezi sa procesom daljeg postupanja i uklanjanja istovarenih guma sa navedene lokacije", zaključuje se u saopštenju.

Galerija

Bonus video: