Akcija u Župi nikšićkoj: "Svi po knjigu za našu biblioteku"

"Mogu se donirati neke od knjiga koje se nalaze na spisku potrebnih knjiga, u pitanju su lektire od prvog do devetg razreda, ili se može donirati knjiga po izboru donatora. Na svakoj knjizi će biti napisano ime i prezime donatora, a spisak svih donacija će biti objavljen na portalu zupa.today", naveli su organizatori
0 komentar(a)
Svi po knjigu za našu biblioteku, Foto: NVO "Župa u srcu"
Svi po knjigu za našu biblioteku, Foto: NVO "Župa u srcu"
Ažurirano: 02.07.2017. 09:26h

Kako bi povećali fond knjiga biblioteke "Đuza Bulatović", koja se nalazi u prostorijama Osnovne škole "Dušan Bojović" iz Župe nikšićke, NVO "Župa u srcu" iz Nikšića započela je akciju "Svi po knjigu za našu biblioteku".

"Ideja je da se akcijom pokaže primjer zajedništva time što bi svaki zaposleni iz Župe donirao bar po jednu knjigu za biblioteku. Osim njih knjigu ili knjige mogu donirati i svi ostali koji podržavaju ovu akciju", kazali su iz NVO "Župa u srcu".

Knjige se mogu donijeti lično u prostorije Mjesne kancelarije u Mioljem Polju ili u samostalnu trgovinsku radnju ''MSD'' u Carinama.

"Mogu se donirati neke od knjiga koje se nalaze na spisku potrebnih knjiga, u pitanju su lektire od prvog do devetg razreda, ili se može donirati knjiga po izboru donatora. Na svakoj knjizi će biti napisano ime i prezime donatora, a spisak svih donacija će biti objavljen na portalu zupa.today", naveli su organizatori.

Predviđeno je i doniranje novčanih priloga za kupovinu knjiga, a akcija, koj je dio projekta ''Zajedno za budućnost Župe'', koji finansira Evropska unija kroz projekat FORS Montenegra "Let's Grow Together with IPA 2", traje do 20. avgusta.

Bonus video: