Uehara: Projekat kolektora i funkcionisanje bolnice u Meljinama uslov za razvoj turizma

Gradonačelnik Herceg Novog Stevan Katić je istakao da su infrastrukturni projekti i ekonomski oporavak grada prioritetni zadaci nove vlasti
1 komentar(a)
Margaret En Uehara, Herceg Novi, Foto: Opština Herceg Novi
Margaret En Uehara, Herceg Novi, Foto: Opština Herceg Novi
Ažurirano: 28.06.2017. 13:23h

Ambasadorka Sjedinjenih Američkih Država u Crnoj Gori Margaret En Uehara, na sastanku sa predsjednikom opštine Stevanom Katićem poručila da su projekat prerade otpadnih voda i funkcionisanje bolnice u Meljinama ključni faktori za dalji razvoj turizma u Herceg Novom, saopšteno je iz lokalne uprave. Sastanku su prisustvovali i potpredsjednica Danijela Đurović i predsjednik Skupštine opštine Miloš Bigović.

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić na sastanku je apelovao da američka ambasada, ukoliko se država odluči na raspisivanje petog tendera za privatizaciju Instituta „Simo Milošević“, pruži pomoć i podršku kako bi se zaštitili interesi grada i ove zdrastvene ustanove.

Katić je istakao da su infrastrukturni projekti i ekonomski oporavak grada prioritetni zadaci ove vlasti.

Uehara je kazala da se nada da će Herceg Novi podržati američke kompanije koje budu zainteresovane za ulaganje u privredu grada, jer su to kompanije koje imaju razvijen „know how“ segment poslovanja, bez korupcije, sa čistim računom.

Bonus video: