Savjet mjesne zajednice Meljine podnio ostavku zbog nerješavanja problema

“U Herceg Novom su se u poslednje tri godine promjenile tri opštinske vlasti i imali smo dva puta lokalne izbore, kao i tri opštinska službenika na mjestu sekretara Mjesne zajednice..."
173 pregleda 2 komentar(a)
Meljine, Lazaret, Foto: Slavica Kosić
Meljine, Lazaret, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 27.06.2017. 12:57h

Savjet Mjesne zajednice Meljine podnio je kolektivnu ostavku u znak protesta, jer u posljednje tri godine opštinska vlast nije, ili je sporo rješavala probleme u tom mjestu. Čašu su prelili problemi sa funkcionisanjem gradske kanalizacije ii smrada koji se širi mjestom, kao i zbog otpadnih voda koje se izlivaju u potok Nemila koji protiče kroz Meljine.

U saopštenju dostavljenom danas novinarima podsjetili su na uspješne akcije i projekte koje su pokrenuli, od obnove fasade na zgradi Doma kulture do izrade internet prezentacije Meljina.

Ističu da su o problemima obavještavali nadležne u opštini, apelovali da riješe probleme, tim prije jer su u Meljinama izgrađeni i novi hoteli.

“U Herceg Novom su se u poslednje tri godine promjenile tri opštinske vlasti i imali smo dva puta lokalne izbore, kao i tri opštinska službenika na mjestu sekretara Mjesne zajednice. Da je sreće, vlasti bi se mijenjale, a administracija besprekorno funkcionisala”, poručuju, sada već bivši članovi savjeta mjesne zajednice Meljine.

Bonus video: