Svjetski poznati blogeri boravili u Budvi

Loren Bulen (Lauren Bullen) i Džek Moris (Jack Morris), travel blogeri, doputovali su u Budvu 18. juna i u gradu proveli četiri dana
59 pregleda 0 komentar(a)
Budva grad, Foto: Shutterstock
Budva grad, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 23.06.2017. 12:38h

Turistička organizacija opštine Budva i ove godine nastavlja organizaciju studijskih posjeta svjetski poznatih blogera.

Loren Bulen (Lauren Bullen) i Džek Moris (Jack Morris), travel&lifestyle blogeri, doputovali su u Budvu 18. juna i u gradu boravili četiri dana.

„Posjetili su i napravili impresivne fotografije Starog grada, Svetog Stefana i Miločera, sela Čelobrdo, plaža Dukley i Kamenovo, ali i Lovćena i Boke kotorske. Napustili su Budvu oduševljeni prelijepim plažama i budvanskim zaleđem i najavili da će svakako ponovo posjetiti Crnu Goru kako bi je detaljnije upoznali. U pitanju su blogeri izuzetnog medijskog uticaja, a njihov rad na društvenim mrežama i blogovima prate milioni ljudi“, navela je portparol TO Budve Darja Marović.

Ona je naglasila da Loren dolazi iz Australije, i samo na Instagramu njen rad prati 1.8 miliona ljudi. Prvu fotografiju koju je postavila iz Crne Gore "lajkovalo" je blizu 100.000 pratilaca.

„Rad Džeka Morisa, mladog blogera iz Velike Britanije, prati još veći broj korisnika društvenih mreža, samo na Instagramu 2.6 miliona, i pored toga, blog koji vodi, svake nedjelje posjeti nekoliko stotina hiljada ljudi. Saradnja sa blogerima, koje nazivaju i novinarima nove generacije, od izuzetnog je značaja za dalju promociju Budve kao destinacije i prije svega, pozicioniranje Budve na sam vrh liste destinacija koje prate svjetske trendove u oglašavanju i idu u korak s vremenom, u svakom segmentu, a kroz fotografije i tekstove napisane iz ličnog iskustva njih samih, predstavljamo ljepote budvanske rivijere milionima ljudi širom svijeta“, navela je Marović.

Bonus video: