Ulcinjske dine na čekanju, trim stazu ne pominju

Tamponiran je prilazni put do Velike plaže, izvršeno bagerisanje lučice Kacema, postavljene su bankine na putu ka Limanu II,parkovske klupe i ulične kante
64 pregleda 0 komentar(a)
Velika plaža, Foto: Arhiva "Vijesti"
Velika plaža, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 22.06.2017. 14:29h

Javno preduzeće za upravljanje morskim dobrom, u proteklih nekoliko mjeseci realizovalo je nekoliko projekata na teritoriji opštine Ulcinj dok se nastavak radova na ograđivanju dina na Velikoj plaži očekuje nakon sezone.

Iz JP saopšteno je da kompletirana revitalizacija Borove šume kojom je bila predviđena izgradnja oko 120 metara kamenih parapetnih zidova, nasuto je oko 140 m3 humusa i zemlje, posađeno 15 sadnica alepskog bora (Pinus halepensis), uvezenih iz Italije a ugrađen je i “kap po kap” sistem za navodnjavanje terena.

Tamponiran je prilazni put do Velike plaže, izvršeno bagerisanje lučice Kacema, postavljene su bankine na putu ka Limanu II,parkovske klupe i ulične kante.

U saopštenju JP nigdje se ne navodi šta je bilo sa projektom stavljanja u funkciju trim staze od Albatrosa do Rta Đerane iako je to bilo u planu za prošlu godinuniti se pominje izrada revizije studije za pripremu izrade projekta za izgradnju marinu u Port Mileni

Bonus video: