Magla na sjeveru, vozite oprezno

Na dionici auto puta Bar - Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče - Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva u trajanju ne dužem od 30 minuta u terminu od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati
0 komentar(a)
Vožnja, magla, Foto: Shutterstock
Vožnja, magla, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 20.06.2017. 07:00h

U Crnoj Gori jutros se saobraća uglavnom po suvim putevima, a vidljivost je dobra, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Kako se navodi, izuzetak su pojedine dionice na sjeveru gdje gdje je vidljivost smanjena zbog jutarnje magle.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežešnik auto puta Bar - Boljare na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila ne duže od 15 minuta u terminima od jedan do pet, od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Na dionici auto puta Bar - Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče - Klopot, saobraćaj će zbog miniranja biti obustavljen za sva u trajanju ne dužem od 30 minuta u terminu od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, na dionici Ilino brdo - Vilusi, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu, dionica Crkvice - Vrulja u toku su radovi zbog čega se saobraćaj obustavlja od devet do 11 i od 13 do 15 sati.

Na regionalnom putu, dionica Cetinje - Njeguši promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a totalne obustave za sve vrste vozila su od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Zbog sanacije klizišta Besnik i sanacije zida i kosine na lokalitetu Zeleni na magistralnom putu M-2, dionica Rožaje - Špiljani, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Ribarevina - Mojkovac u mjestima Lepenac i Stevanovac promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Bonus video: