Uspon na najviši vrh Plužina

Uspon na Veliki Vitao samo je jedna od sportsko rekreativnih manifestacija koje će uz kulturno-muzičke događaje obogatiti turističku ponudu pomenutog kraja, a sve u cilju promocije turističkih potencijala Pive
183 pregleda 6 komentar(a)
Ažurirano: 18.06.2017. 11:16h

Park prirode "Piva" u saradnji sa istoimenim planinarskim klubom organizovao je pohod na najviši vrh opštine Plužine, Veliki Vitao (2.397 mnv).

Iako je bilo loše vrijeme u usponu je učestvovalo njih oko 50, a više od polovine učesnika uspjelo je da osvoji Veliki Vitao.

Uspon, na kome su pored članova PK "Piva" i lokalnog stanovništva učestvovali i članovi planinarskih klubova "Visokogorci" i "Komovi" iz Podgorice, "Bjelasica" iz Kolašina, "Džambas" iz Mojkovca, "Kom" iz Andrijevice, "Vjeverica" iz Kotora i "Montenegro tim" iz Nikšica, trajao je devet sati.

Kako su poručili iz PP "Piva" uspon na Veliki Vitao samo je jedna od sportsko rekreativnih manifestacija koje će uz kulturno-muzičke događaje obogatiti turističku ponudu pomenutog kraja, a sve u cilju promocije turističkih potencijala Pive.

Galerija

Bonus video: