Ljudi ljuti zbog probušenih guma

Inženjer Direkcije za saobraćaj Dušan Kokić kazao je da su radovi stopirani zbog problema oko imovinsko-pravnih odnosa i da su nastavljeni jer je problem riješen
96 pregleda 0 komentar(a)
most tomaševo, Foto: Privatna arhiva
most tomaševo, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 17.06.2017. 15:13h

Rekonstrukcija tri mosta u Tomaševu nastavljena je juče, nakon što su radovi jesenas prekinuti, saopšteno je iz Direkcije za saobraćaj.

Više mještana Tomaševa i Pavinog Polja žalilo se zbog odugovlačenja radova na trasi regionalnog puta Slijepač most-Kovren. Tvrde da su dijelovi puta na mostovima u očajnom stanju i da je više vozača oštetilo gume na vozilima. Na pojedinim djelovima puta vidljive su i žice armature.

Inženjer Direkcije za saobraćaj Dušan Kokić kazao je da su radovi stopirani zbog problema oko imovinsko-pravnih odnosa i da su nastavljeni jer je problem riješen.

“Radnici će koliko danas pokrpiti oštećena mjesta, a pored ova tri mosta na putu Slijepač most - Pavino Polje izgradićemo još pet mostova od kojih će tri biti potpuno izmještena”, kazao je Kokić i precizirao da će svih osam mostova biti završeno do kraja septembra.

On je istakao da je vrijednost izgradnje mostova milion eura. Precizirao je da će širina puta na mostovima biti 6,5 metara, uz trotoare široke metar sa obje strane.

U toku je i rekonstrukciju potpornih zidova na istoj dionici, koje su oštetila klizišta. Taj posao finansira Direkcija za saobraćaj sa 372.000 eura. Do sada je završena rekonstrukcija regionalnog puta Slijepač mosta do Crkvica i u toku je nastavak izgradnje puta Vrulje.

Bonus video: