Više od petine polumaturanata OŠ "Mileva Lajović Lalatović" sa odličnim uspjehom

„ Zbog ovoga danas postoji škola. Ovo je najveća plata za sav trud prosvjetnim radnicima. U svojoj istoriji ova škola je iznjedrila mnoge odlikaše i lučonoše, pa i ove godine nastavljamo tim putem pridružujući im sedam naših dragulja, dobitnika diplome Luča“, kazala je direktorica škole Vera Božović
504 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 13.06.2017. 07:11h

U nikšićkoj Osnovnoj školi “Mileva Lajović Lalatović” organizovana je mala svečanost povodom uručenja diploma “Luča” i proglašenja učenika generacije. Od 109 polumaturanata, više od petine imalo je odličan uspjeh, dok je diplomu “Luča” dobilo njih sedmoro – Miloš Marojević, Bojan Đurović, Marija Miljanić, Emir Fatić, Damjana Damjanović, Marija Krstajić i Isidora Ćetković, koja je proglašena za učenika generacije.

„ Zbog ovoga danas postoji škola. Ovo je najveća plata za sav trud prosvjetnim radnicima. U svojoj istoriji ova škola je iznjedrila mnoge odlikaše i lučonoše, pa i ove godine nastavljamo tim putem pridružujući im sedam naših dragulja, dobitnika diplome Luča“, kazala je direktorica škole Vera Božović.

Pored diplome učenici su dobili i knjigu, dok je Isidora Ćetković od škole nagrađena još i kompletom knjiga i diplomom, a od kompanije M:tel mobilnim telefonom.

„Ponosite se uspjehom koji ste stekli samo upornim i vrijednim radom, nespavanjem i višegodišnjim samoodricanjem. Ne unizite nikada sebe u sopstvenim očima. Budite uvijek ponosni, samosvjesni ljudi, spremni da učite i doživotno se usavršavate“, poručila je Božović.

Nakon svečarskog programa priređenog u čast najboljih učenika pomenute škole organizovan je i koktel.

Galerija

Bonus video: