AMSCG: Put Podgorica – Kolašin tri sata zatvoren za saobraćaj

Na magistralnom putu Kolašin - Podgorica, zbog sanacije mosta Melještak, promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni uz obavezno poštovanje semaforske signalizacije
361 pregleda 0 komentar(a)
AMSCG, Foto: Shutterstock.com
AMSCG, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 07.06.2017. 06:05h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima i uz dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Na magistralnom putu Podgorica - Kolašin biće obustavljen saobraćaj za sva vozila od 16 do 19 sati radi izvlačenja kamiona u mjestu Međuriječje.

Na magistralnom putu M-2.3 Cetinje - Budva, na lokalitetu kružni tok Cetinje - treća traka Obzovica, zbog završnih radova saobraćaj je obustavljen za sva vozila od devet do 14 sati. Mimo tog termina saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog radova na magistralnom putu M-2.3 dionica Cetinje - Budva,dionica Brajići - Lapčici, saobraćaj će biti obustavljen od devet sati i deset minuta do 14 sati i deset minuta.

Na magistralnom putu Kolašin - Podgorica, zbog sanacije mosta Melještak, promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni uz obavezno poštovanje semaforske signalizacije.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-6, na dionici Ilino brdo - Vilusi, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežešnik auto puta Bar - Boljare na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo saobraćaj će biti obustavljen za sva vozila ne duže od 15 minuta u terminima od jedan do pet sati ujutro, od deset do 12 i od 14 do 16 sati.

Na dionici auto puta Bar - Boljare na regionalnom putu R-19 dionica Bioče - Klopot, zbog minerskih radova saobraćaj će biti obustavljen za sva u trajanju ne dužem od 30 minuta u terminu od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na regionalnom putu, dionica Cetinje - Njeguši promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a totalne obustave za sve vrste vozila su izuzev nedjeljom od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Zbog sanacije klizišta Besnik i sanacije zida i kosine na lokalitetu Zeleni na magistralnom putu M-2, dionica Rožaje - Špiljani, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Ribarevina - Mojkovac u mjestima Lepenac i Stevanovac promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu Šćepan Polje - Plužine - Nikšić - Danilovgrad, zbog geotehničkih radova, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Zbog farbanja tunela Vrmac na magistralnom putu M-2 Kotor - Krtolska raskrsnica promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni od 23 do šest sati.

Bonus video: