Dobra vidljivost

Na magistralnom putu M2-3 dionica Cetinje – Budva, lokalitet kružni tok Cetinje - treća traka Obzovica saobraćaj će od devet do 14 sati biti obustavljen, a mimo tih termina na svim pomenutim dionicama saobraćaće se jednom trakom naizmjenično
51 pregleda 0 komentar(a)
automotil, vožnja, AMSCG, Foto: Shutterstock.com
automotil, vožnja, AMSCG, Foto: Shutterstock.com
Ažurirano: 02.06.2017. 06:16h

Na putevima u Crnoj Gori saobraća se nesmetano, uz povoljne vremenske uslove i dobru vidljivost, saopšteno je iz Auto-moto saveza.

Zbog radova na magistralnom putu M2-3. dionica Cetinje-Budva i Brajići-Lapčici, saobraćaj će biti obustavljen od devet sati i deset minuta do 14 sati i deset minuta.

Na magistralnom putu M2-3 dionica Cetinje – Budva, lokalitet kružni tok Cetinje - treća traka Obzovica saobraćaj će od devet do 14 sati biti obustavljen, a mimo tih termina na svim pomenutim dionicama saobraćaće se jednom trakom naizmjenično.

Zbog sanacije mosta Melještak na magistralnom putu M-2 Kolašin - Podgorica promjenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni uz obavezno poštovanje semaforske signalizacije.

Na magistralnom putu Podgorica - Cetinje u tunelu Mekavac sve vrste vozila saobraćaju jednom trakom naizmjenično, osim teška teretna, kamioni sa prikolicom i vozila čija visina prelazi preko 3,5 metara, koji mogu koristiti alternativni put.

Na regionalnom putu R-1 dionica Cetinje - Njeguši promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a totalne obustave za sve vrste vozila su izuzev nedjeljom od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Zbog sanacije klizišta Besnik i sanacije zida i kosine na lokalitetu Zeleni na magistralnom putu M-2, dionica Rožaje - Špiljani, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Ribarevina - Mojkovac u mjestima Lepenac i Stevanovac promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu Šćepan Polje - Plužine - Nikšić - Danilovgrad, zbog geotehničkih radova, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Bonus video: