U Baru traže nove atrakcije

"Prijave treba slati od prvog juna do prvog septembra na adresu Turističke organizacije Bar sa naznakom za nagradnu igru “Otkrijte nam skriveno i nepoznato blago”, uz kratak opis-do jedne kucane strane i eventualne priloge u vidu fotografija, a treba navesti i modele valorizacije. Na prijavi u ugluo treba da bude šifra autora, a u zatvorenoj koverti ime autora, e-mail i kontakt telefon"
55 pregleda 0 komentar(a)
stari bar, Foto: Radomir Petrić
stari bar, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 30.05.2017. 15:01h

"Turistička organizacija Bar raspisala je drugu godinu zaredom nagradnu igru “Otkrijte nam skriveno i nepoznato blago”, čiji je cilj da unaprijedi barsku turističku ponudu i skrene pažnju na manje poznate lokalitete. Osnovni kriterijum je da predlog-lokacija, legenda, običaj, zanat…nije poznat široj javnosti, da do sada nije promovisan i da ima potencijal za turističku valorizaciju.

Nagradni fond je 1.300 eura-prva nagrada 500, druga 300, treća 200, a biće dodijeljene i tri nagrade po 100 eura.

"Prijave treba slati od prvog juna do prvog septembra na adresu Turističke organizacije Bar sa naznakom za nagradnu igru “Otkrijte nam skriveno i nepoznato blago”, uz kratak opis-do jedne kucane strane i eventualne priloge u vidu fotografija, a treba navesti i modele valorizacije. Na prijavi u ugluo treba da bude šifra autora, a u zatvorenoj koverti ime autora, e-mail i kontakt telefon", naveli su iz TO Bar.

Bonus video: