Bijela: Počelo asfaltiranje puta između hotela "Park" i "Delfin"

U proteklom periodu asfaltom je presvučena i magistrala u Zelenici. Tokom narednih dana ekipe treba da završe posao u Bijeloj i nastave radove u Baošićima i Đenovićima, kako bi u što kraćem roku u ovim priobalnim mjestima bio postavljen prvi sloj asfalta
56 pregleda 3 komentar(a)
Ažurirano: 29.05.2017. 14:45h

U Bijeloj je počelo asfaltiranje "donjeg" priobalnog puta, na dionici između hotela "Park" i "Delfin".

Put je bio raskopan jer su u njegov trup postavljene vodovodne i kolektorske cijevi.

U proteklom periodu asfaltom je presvučena i magistrala u Zelenici. Tokom narednih dana ekipe treba da završe posao u Bijeloj i nastave radove u Baošićima i Đenovićima, kako bi u što kraćem roku u ovim priobalnim mjestima bio postavljen prvi sloj asfalta.

Ukupna vrijednost radova iznosi oko 160.000 eura.

Gradilište su obišli potpredsjednik Opštine Dragan Janković i sekretar za komunalne djelatnosi i ekologiju Ilija Peulić.

Janković je istakao da je uložen značajan napor na prevazilaženju problema kako bi asfaltiranje na rivijeri počelo, je nije prva godina da se ovo pitanje rješava neposredno pred sezonu. On je kazao da je važno što će posao biti završen prije najvećih gužvi i nada se da se ovakve situacije neće javljati u godinama koje dolaze.

Posao asfaltiranja obavlja kompanija "Mehanizacija i programat" AD Nikšić, na osnovu ugovora o cesiji koji su sklopili sa izvođačem, firmom "Celtikcioglu" i Društvom za izgradnju vodovodne i kanalizacione infrastrukture u opštini Herceg Novi.

Galerija

Bonus video: