Proslavite sedmicu zaljubljenih u hotelu CentreVille

Za sve dodatne informacije o posebnim ponudama i aktuelnostima, budite slobodni da se obratite hotelu na adresu reservations@cv-hotel.com, putem telefona +382 20 684 000
3425 pregleda 0 komentar(a)
Dan za zaljubljivanje, Foto: CentreVille
Dan za zaljubljivanje, Foto: CentreVille
Ažurirano: 05.02.2019. 08:14h

Nakon novogodišnjih i božićnih praznika kao i vrlo uspješne godine koju su obilježile razne nacionalne i internacionalne nagrade, CentreVille Hotel & Experiences spremno dočekuje mjesec ljubavi. Svi gosti pozvani su da februarsku sedmicu zaljubljenih provedu u najboljem hotelu u Podgorici.

Kreativni tim hotela CentreVille prpremio je poseban smještajni paket u sedmici od 11. do 17. februara. Za samo 40EUR po osobi gostima je omogućeno da provedu noć u romantičnoj sobi u kojoj će ih dočekati proseko, slatka reprezentacija hotelskog poslastičara kao i kafa, čaj i voda. Takođe, u sklopu ove ponude, gosti će moći da uživaju 20% popusta na sve tretmane i usluge Banya Wellness i SPA centra, 20% popusta na hranu i piće u The Living Room-u, besplatan bežični Internet i besplatan parking.

Posebna pažnja biće posvećena 14. februaru, kada će hotelski tim organizovati romantičnu gala večeru od 20:00 časova u restoranu The Dining Room koji se nalazi na prvom spratu hotela. Na gala večeri od tri slijeda gosti će imati priliku da odaberu riblji ili mesni meni, uparen sa ekskluzivnim crnogorskim i italijasnkim vinima. Noć će biti ispraćena romantičnim muzičkim nastupom Marka Prentića. Cijena večere za dvoje iznosi 49 eura, a može se rezervisati putem adrese reservations@cv-hotel.com ili pozivom na broj 020 684 000.

Za sve one koji ovog februara uživaju u single životu, 13. februara, sada već tradicionalno, hotel organizuje Anti Valentine’s žurku sa početkom u 21h.

Višestruko nagrađivani lounge bar The Living Room biće domaćin zabave na kojoj će gosti biti u prilici da ispijaju koktele po promotivnim cijenama, praćene zvukovima DJ seta i saksofona uživo. The Living Room će za ovu priliku biti posebno dekorisan, te će pružiti nesvakidašnji ugođaj svim posjetiocima. Svoje mjesto gosti mogu rezervisati putem mail adrese hello@thelivingroom-pg.com ili pozivom na broj 068 800 251.

Za sve dodatne informacije o posebnim ponudama i aktuelnostima, budite slobodni da se obratite hotelu na adresu reservations@cv-hotel.com, putem telefona +382 20 684 000, a više informacija o ponudama potražite na facebook i instagram stranici hotela CentreVille, kao i na facebook i instagram stranici lounge bara The Living Room.