STANJE NA PUTEVIMA

Obustava saobraćaja dva sata na putu PG-CT u tunelu Mekavac

Na dionici Brajići - Lapčići na magistralnom putu Cetinje - Budva obustavlja se saobraćaj od devet sati i deset minuta do 14 sati i deset minuta i od 17 sati i deset minuta do 20 sati i 10 minuta. Mimo tih termina, saobraća se uz semaforsku signalizaciju jednom trakom naizmjenično
59 pregleda 2 komentar(a)
Radovi na putu Podgorica-Cetinje, Foto: Boris Pejović
Radovi na putu Podgorica-Cetinje, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 28.05.2017. 07:27h

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vremenske prilike su povoljne, saopšteno je iz Auto moto saveza.

Na magistralnom putu Podgorica - Cetinje u tunelu Mekavac obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila od devet do 11 sati, zbog demontaže radne skale. Kroz tunel ne saobraćaju teška teretna vozila, kamioni sa prikolicama i vozila čija visina prelazi 3,5 metara.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta na dionici Podgorica - Cetinje, lokalitet Kruševo Ždrijelo - kružni tok Cetinje, promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu Cetinje - Budva, lokalitet kružni tok Cetinje - treća traka Obzovica, biće obustavljen saobraćaj od devet do 14 i od 17 do 20 sati. Mimo tih termina, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na dionici Brajići - Lapčići na magistralnom putu Cetinje - Budva obustavlja se saobraćaj od devet sati i deset minuta do 14 sati i deset minuta i od 17 sati i deset minuta do 20 sati i 10 minuta. Mimo tih termina, saobraća se uz semaforsku signalizaciju jednom trakom naizmjenično.

Zbog međunarodne brdske trke na regionalnom putu Škaljari - Trojica saobraćaj će biti u prekidu za sve vrste vozila od 8,30 do 17 sati.

Zbog miniranja na južnom portalu tunela Vežešnik auto puta Bar - Boljare na prvoj sekciji Smokovac - Uvač - Mateševo obustavljen je saobraćaj za sve vrste vozila u trajanju ne dužem od 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na dionici 1.4 auto puta Bar - Boljare, na regionalnom putu R-19 dionica Bioče - Klopot, obustavljen je saobraćaj za sve vrste vozila, u trajanju ne dužem od 30 minuta od deset do 12 sati i od 14 do 16 sati.

Na magitralnom putu M-6 dionica Ilino brdo - Vilusi zbog rekonstrukcije puta saobaća se jednom trakom naizmjenično.

Zbog sanacije klizišta Besnik i sanacije zida i kosine na lokalitetu Zeleni na magistralnom putu M-2, dionica Rožaje - Špiljani, saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na regionalnom putu R-1 na dionici Cetinje – Njeguši promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, a saobraćaj će za sve vrste vozila biti obustavljen od osam do deset i od 14 do 16 sati.

Zbog rekonstrukcije magistralnog puta M-2 dionica Ribarevina - Mojkovac u mjestima Lepenac i Stevanovac promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistralnom putu Šćepan Polje - Plužine - Nikšić - Danilovgrad, zbog geotehničkih radova, režim saobraćaja biće promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na magistranlon putu M-18 Šćepan polje - Plužine, zbog geotehničkih radova, promijenje je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni.

Na mostovima na magistralnom putu Ribarevina – Podgorica promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni, zbog sanacije dilatacionih spojnica.

Do 31. maja promijenjen je režim saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu gdje se radi na dionicama Risan - Perast i Herceg Novi - Kamenari u Bijeloj.

Preporučujemo za Vas