Bokeški Forum: Popravite arhitektonsku nebrigu

Kako je naveo Mršulja, dužnost svih građana, pa tako i Opštine Tivat, je da vode računa o onima kojima su životne okolnosti otežane
0 komentar(a)
Tivat prilaz, Foto: Bokeški forum
Tivat prilaz, Foto: Bokeški forum
Ažurirano: 24.05.2017. 07:49h

Organizacija mladih Bokeškog Foruma apelovaće kod nadležnog Opštinskog sekretarijata da se štete zbog arhitektonske nebrige i nemara prilikom izgradnje Trga Magnolija u Tivtu barem djelimično poprave.

Kako je kazao Marko Mršulja iz ove organizacije, prilikom rada na novom trgu u tom gradu je, umjesto prilaza namijenjenog licima sa invaliditetom i majkama sa svojim bebama, napravljen "klasičan spust" koji predstavlja primjer nesavjesnog i nehumanog odnosa prema poslu.

"Nama iz Bokeškog Foruma, nije jasno da li je u ovom slučaju rađen odvod za kišnicu ili, kako bi to prema ljudskim i zakonskim standardima trebalo da je, adekvatan prilaz Trgu i za one osobe kojima je takav potreban. Bilo da je o jednom ili drugom idejnom riješenju riječ, urađeno je najblaže rečeno skandalozno," kazao je Mršulja.

Kako je naveo, dužnost svih građana je da vode računa o onima kojima su životne okolnosti otežane, pa je zbog toga još jednom pozvao nadležne u Opštini Tivat da ovu grešku saniraju.

Bonus video: