Podgorica: Ovi domovi zdravlja rade tokom praznika

„Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se u vremenu od sedam do 15 sati. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od sedam do 21 sat“, kaže se u saopštenju
265 pregleda 0 komentar(a)
Dom zdravlja Blok 5, Foto: Arhiva "Vijesti"
Dom zdravlja Blok 5, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 21.05.2017. 11:55h

U Podgorici će tokom naredna dva dana, raditi objekti Doma zdravlja u Bloku pet, Novoj varoši, Koniku, Tuzima i Zeti.

Kako je saopšteno iz podgoričkog Doma zdravlja, izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima Blok pet, Nova Varoš i Konik, od sedam do 21 sat, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova Varoš non stop, 24 sata dnevno.

„Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se u vremenu od sedam do 15 sati. Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće svih dana praznika od sedam do 21 sat“, kaže se u saopštenju.

Kako se dodaje, jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok pet i Konik, u vremenu od sedam do 19 sati, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana od sedam do 19 sati.

Bonus video: