Herceg Novi: Obnovljene još dvije fasade

“Ove dvije zgrade bile su predviđene za rekonstrukciju još prošle godine. Jedna od njih je predstavljala opasnost za prolaznike , te je morala da bude sanirana po hitnom postupku, što je uspješno završeno”, objašnjavaju iz Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog
53 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 19.05.2017. 13:57h

Agencija za izgradnju i razvoj, Opština Herceg Novi i skupštine stanara nastavili su akciju obnove fasada u gradu, koja je započela prije nekoloiko godina.

Obnovljene su fasade na zgradi u Ulici Mića Vavića broj 17. i u Ulici Daša Pavičića broj 3, a dio radova koji su ukupno koštali nešto preko 11 hiljada eura, finansirali su sami stanari, a dio Opština i Agencija.

“Ove dvije zgrade bile su predviđene za rekonstrukciju još prošle godine. Jedna od njih je predstavljala opasnost za prolaznike , te je morala da bude sanirana po hitnom postupku, što je uspješno završeno”, objašnjavaju iz Agencije za izgradnju i razvoj Herceg Novog.

Lani je 12 fasada u užem gradskom jezgru, a stiglo je još 39 zahtjeva skupština stanara za saradnju u obnovi fasada zgrada.

“Izvršen je predmjer i predračun radova za sve fasade za koje smo primili zahtjeve, a napravili smo i dinamiku radova”, naveo je direktor Agencije Nikša Grgurević.

Galerija

Bonus video: