Uredili dvorište Filozofskog fakulteta u Nikšiću

"Određeni broj naših neodgovornih sugrađana svojim aktivnostima upropaste ono što smo prošlih godina radili ali mi ne odustajemo", kazao je dekan prof.dr Goran Barović
63 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 19.05.2017. 11:15h

Urava, nastavno i vannastavno osoblje nikšićkog Filozofskog fakulteta, potpomognuti sa nekoliko studenata, organizovali su akciju uređenja dvorišta te visokoobrazovne ustanove.

"Tradiconalno u proljeće uređujemo dvorište našeg fakulteta. Ponavlja se da nam određeni broj naših neodgovornih sugrađana svojim aktivnostima upropaste ono što smo prošlih godina radili ali mi ne odustajemo. I ove godine ćemo posaditi stotinjak novih sadnica zahvaljujući rasadniku Montenomaks koji nam je i ove godine, kao i ranijih, donirao određeni broj sadnica", kazao je dekan prof.dr Goran Barović.

Imao je riječi opravdanja i za mali odziv studenata.

"Nadam se da će nam se kasnije pridružiti. Određeni broj njih ima predavanja, kolokvijume i ne možemo ih zbog ovoga prekidati. Ipak su oni tu zbog nastave“, kazao je Barović dok su se pojedini studenti potrudili da kamerom telefona zabilježe trenutak kada njihov dekan i profesori sređuju dvorište.

Galerija

Bonus video: