Takmičenje u lovu na šarana u Murićima

Kako je saopšteno iz te NVO, takmičenje će biti održano na plaži u Murićima od 19. do 21. maja
101 pregleda 0 komentar(a)
Lov na šarana, Foto: NVO Carp protect team
Lov na šarana, Foto: NVO Carp protect team
Ažurirano: 16.05.2017. 15:44h

U organizaciji Nevladine organizacije „Carp protect team” na Skadarskom jezeru na plaži u Murićima i ove godine će biti održano amatersko takmičenje u lovu na šarana dubinskom metodom.

Kako je saopšteno iz te NVO, takmičenje će biti održano od 19. do 21. maja, a to je drugi put da ga organizuju.

“Prošle godine smo takođe organizovali takmičenje. Ove godine je prijavljeno deset ekipa, koje će se takmičiti u lovu na šarana 48 časova”, saopštili su organizatori.

Naveli su da su obezbijedili raznovrstan nagradni fond- uz pehare i medalje, biće podijeljene novčane i robne nagrade za najbolje tri ekipe, kao i prigodna priznanja za najveći ulov i najmlađeg tamičara.

“Nakon takmičenja i proglašenja pobjednika, biće organizovan prigodan ručak. Ove godine učestvovaće i jedna ekipa iz Srbije, a za narednu godinu postoji veće interesovanje ekipa iz okruženja, koje žele učestvovati”, naveli su iz te NVO. Istakli su da su veliku pomoć i podršku dobili od Uprave Nacionalnog parka Skadarsko jezero” i direktorice Azre Vuković, kao i Gradske opštine Golubovci na čelu sa predsjednikom Dušanom Radonjićem i društvenih organizacija i pojedinaca.

Bonus video: