Gradonačelnica Tivta čestitala rukometašima "Partizana“

„Naši su susreti postali gotovo tradicionalni, pa se nadam da ćete nastaviti nizati dobre rezultate i da ćemo i naredne godine ..."
1 komentar(a)
Snežana Matijević, rukometaši, Foto: Opština Tivat
Snežana Matijević, rukometaši, Foto: Opština Tivat
Ažurirano: 15.05.2017. 13:29h

Povodom osvajanja titule šampiona Crne Gore, gradonačelnica Tivta dr Snežana Matijević upriličila je prijem za igrače, stručni štab i upravu tivatskog Rukometnog kluba „Partizan 1949“, čestitajući im na velikom sportskom uspjehu.

„Naši su susreti postali gotovo tradicionalni, pa se nadam da ćete nastaviti nizati dobre rezultate i da ćemo i naredne godine u isto vrijeme imati priliku slaviti vaše nove sportske podvige“, rekla je tom prilikom, predsjednica Opštine.

Uspjeh upravi i igračima čestitali su potpredsjednik Opštine Dejan Maslovar i sekretarka za mlade, sport i socijalna pitanja Darka Ognjanović. Rukometni klub „Partizan 1949“ gradinačelnici Matojević je u znak pažnje poklonio dres, a ona je uzvratila prigodnim poklonima za cijelu ekipu.

„Zaista smo ponosni na postignut rezultat koji je zasluga kako svih igrača, stručnog štaba, tako i uprave. Činjenica je da smo jedina ekipa iz Tivta, koja je osvojila državnu titulu u jednom ekipnom olimpijskom sportu. Nastavićemo predano raditi, a jedan od ciljeva je i svakako popularizacija rukometa i stvaranje evropskih uslova za igru",rekao je ovom prilikom predsjednik UO RK „Partizan 1949“ Tonino Fantić.

Bonus video: