Ovako protiče prvi Festival roditeljstva u Podgorici

Od deset do 20 sati će ispred Dvorca Petrovića u parku Kruševac biti organizovano 12 panela, predavanja i prezentacija, u organizaciji udruženja Roditelja, a u partnerstvu sa Glavnim gradom
64 pregleda 2 komentar(a)
Ažurirano: 13.05.2017. 12:20h

U Podgorici se održava prvi Festival roditeljstva “Porodica fest”.

Udruženje "Roditelji" je ranije saopštilo da će roditelji i svi zainteresovani za teme koje se tiču djece i njihovog rasta i razvoja imati priliku da razgovaraju sa ljekarima, psiholozima, psihoterapeutima, socijalnim radnicima, defektolozima i medicinskim sestrama.

Od deset do 20 sati će ispred Dvorca Petrovića u parku Kruševac biti organizovano 12 panela, predavanja i prezentacija, u organizaciji udruženja Roditelja, a u partnerstvu sa Glavnim gradom.

Konceptom Festivala, koji je organizovan u susret Međunarodnom danu porodice koji se širom svijeta obilježava 15. maja, predviđeno je da roditelji tokom cijelog dana imaju priliku da u prijatnom okruženju, na otvorenom, prisustvuju zanimljivim besplatnim predavanjima i prezentacijama i porazgovaraju sa stručnim osobama dok njihovi mališani uživaju, učestvujući u zanimljivim edukativnim i zabavnim sadržajima.

Galerija

Bonus video: