Danas isključenja zbog radova

U Podgorici će, od devet sati i 30 minuta do 14 sati, bez struje biti potrošači sa područja Liješta, Medun, Dučići, Koći, Radan, Rašovići, Ledine, Lopari, Rozdec, Rudine, Nikmaraš, Stjepovo, Benkaj, Poprat, karaula Poprat i repetitor Zatrijebač
0 komentar(a)
CEDIS logo, Foto: Cedis.me
CEDIS logo, Foto: Cedis.me
Ažurirano: 08.05.2017. 07:39h

Djelovi više opština biće danas nekoliko sati bez struje, zbog radova na mreži, saopšteno je iz Crnogorskog elektrodistributivnog sistema.

U Podgorici će, od devet sati i 30 minuta do 14 sati, bez struje biti potrošači sa područja Liješta, Medun, Dučići, Koći, Radan, Rašovići, Ledine, Lopari, Rozdec, Rudine, Nikmaraš, Stjepovo, Benkaj, Poprat, karaula Poprat i repetitor Zatrijebač.

Na Cetinju će, od devet sati i 30 minuta do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači sa područja Ćeklići, Resna, Bjelice, Cuce, Čevo i Lastva Čevska.

Na području Nikšića, od deset sati i 30 minuta do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u naselju Kličevo, a od 13 sati do 15 sati i 30 minuta Autobuska stanica, Mex, Voli, zgrade Ibona, zgrada Papovića, pozorište, Stara Varoš (Zgrada Bas), Željeznička stanica.

U Baru će, od deset sati i 30 minuta do 13 sati, bez napajanja električnom energijom ostati dio potrošača sa područja Polja i Čeluge.

U Ulcinju će bez struje biti potrošači sa područja sela Reč i Kodre Dakine, od devet do 17 sati i 30 minuta.

Na Žabljaku će, od deset do 16 sati, bez struje biti potrošači sa područja Bukovica, Borovac.

Bez struje će u Andrijevici, od devet i 30 do 15 i 30, ostati dio potrošača koji se napajaju preko dalekovoda Sjenožeta – Gradišnica.

U Bijelom Polju će, od devet do 15 sati, bez napajanja električnom energijom biti potrošači sa područja Srđevac, Lozna, Crniš, Poda, Trubina, Bioča, Žurena, Potoci, Laholo, Kostići, Kaševari, Dubovo, Pašića Polje, Femića Krš, Brzava, Prijelozi, Crnča, Ivanje, Goduša, Godijevo, Sušica, Stubo.

U Pljevljima će, od devet do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostati potrošači sa područja Kruševo i Jezero, a od devet do 15 sati ulica Narodne revolucije (stara ciglana).

Na području Rožaja, od 12 do 19 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće područja Kalače, Nurkovići, Seošnica, Đuranovića Luke, Koljeno i Braliće, a od devet i 30 do 15 i 30, zbog radova na niskonaponskoj mreži Bašča potrošači koji se napajaju sa te mreže.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi će biti odgođeni.

Bonus video: