Jančić: Vrhunski sport i dobri rezultati najbolja promocija Herceg Novog

Ističe da su vrhunski sport i dobri rezultati najbolja promocija Novog, ali i podsticaj mladima da se okrenu sportu kao neophodnom faktoru zdravog odrastanja
184 pregleda 0 komentar(a)
Milan Janičić, Foto: Slavica Kosić
Milan Janičić, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 03.05.2017. 13:36h

Milan Jančić, kandidat za odbornika liste "SNP-Herceg Novi-mr Danijela Đurović-Ustani i pobijedi - Samo za Novi“ i bivši vaterpolo reprezentativac Jugoslavije poručuje da će utakmica 7. maja biti i najteža i najlakša.

“Najteža, jer je ulog veliki – naš Novi. A najlakša, jer imamo najbolju ekipu – Socijalističku narodnu partiju!"

"Ponosan sam što sam njen dio, kao što sam uvijek sa ponosom prenosio slavu Novog širom svijeta. Kao što sam ostavljao srce u bazenu za pobjedu svog tima, tako i danas svim srcem radim za naš Novi. A Novi nema većeg prijetelja od SNP-a. Niti će ikad imati. Mi – SNP smo uvijek tu da Novom pružimo ruku i dignemo ga na noge!”, poručuje Jančić.

Ističe da su vrhunski sport i dobri rezultati najbolja promocija Novog, ali i podsticaj mladima da se okrenu sportu kao neophodnom faktoru zdravog odrastanja.

“Pored Vaterpolo kluba „Jadran“ i Košarkaškog kluba „Primorje“, kao uspješnih prvoligaša, navodi Jančić herceg Novi bi trebalo da ima i renomirani prvoligaški fudbalski klub.

Fudbalski klub „Igalo“ svojim dugogodišnjim radom i tradicijom, kao i uspjesima mlađih kategorija kako na lokalnom tako i na državnom nivou, u čemu značajnu ulogu ima izuzetno dobar trenerski rad, zaslužuju punu pažnju i podršku od strane lokalne samouprave”

“SNP zato smatra da Opština mora obezbijediti sve uslove za jačanje FK „Igalo“, kako kroz uređenje infrastrukture, tako i snaženje igračkog kadra. Svakako, posebnu podršku treba pružiti mladim selekcijama koje u budućnosti treba da budu okosnica ovog kluba..”, poručuje Jančić.

Tvrdi da Novi ima mnogo mladih i talentovanih sportista – vaterpolista, košarkaša, fudbalera, ali i ostalih, tako da je dužnost lokalne vlasti da promoviše i podržava sportske potencijale..

“SNP će, kada posle 7. maja preuzme vlast u Novom, insistirati na ulaganjima u sport, jer investicija u mlade je siguran fiks za budućnost našeg grada”, zaključuje Jančić.

Bonus video: