SBbet poklanja građanima Crne Gore u svim opštinama muzičke događaje i brojna iznenađenja

Od 03. do 17. maja mještani, slučajni prolaznici i turisti imaće priliku da u dnevnim časovima uživaju u muzičkim nastupima i da osvoje vrijedne poklone koje je SBbet pripremio povodom jubileja 20 godina postojanja
1085 pregleda 0 komentar(a)
SBbet, Foto: SBbet
SBbet, Foto: SBbet
Ažurirano: 03.05.2017. 09:04h

Tokom maja građani Crne Gore u svim opštinama imaće priliku da na gradskim lokacijama uživaju u muzičkim performansima domaćih i regionalnih muzičara povodom proslave 20 godina povjerenja kladionica SBBet. Svi događaji će biti besplatni za sve građane Podgorice, Nikšića, Tivta, Bara, Herceg Novog, Kolašina, Mojkovca, Bijelog Polja, Berana, Rožaja, Žabljaka, Pljevalja, Cetinja, Kotora, Budve i Ulcinja.

Od trećeg do 17. maja mještani, slučajni prolaznici i turisti imaće priliku da u dnevnim časovima uživaju u muzičkim nastupima i da osvoje vrijedne poklone koje je SBBet pripremio povodom jubileja 20 godina postojanja. Na ovaj nesvakidašnji način, kladionice u lancu SBBet-a obilježavaju značajan datum u njihovom dvodecenijskom poslovanju u oblasti igara na sreću, i umjesto velike marketinške kampanje, fokus obilježavanja značajnog jubileja uspješnih kompanija ogleda se u nizu događaja koji će privući pažnju stanovnika Crne Gore uz veliki broj poklona u duhu promocije sporta, muzike i sličnih vrijednosti.

Svi zainteresovani će uživati u nastupima iznenađenja u prijepodnevnim i poslijepodnevnim časovima na frekventnim lokacijama i lokacijama u blizini poslovnica SBBet-a. Od trećeg do 17. maja očekuju nas nastupi domaćih imena poput Marije Božović, DJ Shar, Lucky Dee, Mallex, Srećko, Bras Bend, sastav Kino Kultura ali senzacionalnog Danijela Orkestra. Dešavanja i najave svi mogu pratiti putem facebook stranice

Kladionice Sporting u Budvi i kladionice Bookmakers u Podgorici počele su sa radom krajem 1996. godine i početkom 1997. godine. Sporting Bookmakers je nastao spajanjem ova dva lanca kladionica u junu 2004. godine i od tada funkcioniše kao jedan sistem. Matična firma Sporting group d.o.o. trenutno ima preko 100 uplatnih mjesta širom Crne Gore i preko 300 zaposlenih. Tokom 20 godina SBBet je stvorio jaku nacionalnu kompaniju koja je postala lider ne samo po svojoj veličini, već i kao inovator u oblasti organizovanja igara na sreću. Kroz stalno inoviranje i obogaćivanje ponude SBBet nudi veoma liberalne uslove za klađenje uz razne benificije, preko blagovremene i redovne isplate s ciljem da postane savjestan partner u prije svega dobroj zabavi. Biti najveći znači biti najodgovorniji. Veoma je važno prepoznati granicu gdje zabava prestaje.

Tokom proteklih 20 godina najveća snaga i motiv leži upravo u klijentima - u desetinama hiljada stalnih i lojalnih korisnika kojima SBBet želi da se oduži nudeći uvijek više, u čemu se ogleda veliki broj dešavanja koja će biti organizovana tokom maja.

Dobra zabava, pokloni, i siguran fiks širom Crne Gore od trećeg do 17. maja.