Zelene pijace radiće od šest do 15 časova

Pet punktova domova zdravlja biće dežurno za praznike
0 komentar(a)
Gradska pijaca, Foto: Arhiva Vijesti
Gradska pijaca, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 29.04.2017. 07:03h

U slučaju kvarova ili prekida u snabdijevanju strujom građani će prvog i drugog maja to moći da prijave na brojeve telefona 020 622 773 i 067 240 018.

U preduzeću Vodovod i kanalizacija biće organizovano stalno dežurstvo tehničke službe i službe za hitne intervencije.

“Sve kvarove na vodovodu i kanalizaciji ili problem u vodosnabdijevanju potrošači mogu prijaviti na broj dežurne službe 020-440-388”, saopšteno je iz tog preduzeća.

Tokom predstojećih praznika, odnosno prvog i drugog maja, radiće domovi zdravlja u Bloku pet, Novoj varoši, na Koniku, u Tuzima i Zeti.

“Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstevnim objektima Blok pet, Nova varoš i Konik, od 7 do 21 sat, a za djecu u Novoj varoši 24 sata. Tokom prazničnih dana, u zdravstvenim objektima Tuzi i Zeta zdravstvena zaštita pružaće se od 7 do 15 sati”, saopšteno je iz Doma zdravlja.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u Bloku pet, kako je navedeno, radiće svih dana praznika od 7 do 21 sat.

“Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom prvomajskih praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok pet i Konik, od 7 do 19 sati. Terapija po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davaće se svakog dana od 7 do 19 sati”, navodi se iz Doma zdravlja.

Pijace u Glavnom gradu, kako je saopšteno, radiće skraćeno prvog i drugog maja.

“Zelene pijace će raditi od 6 do 15 časova, a za prodaju mješovite robe od 8 do 15 sati”, saopšteno je iz „Tržnica i pijaca”.

Bonus video: