GRAD RASPISAO TENDER ZA KUHINJU

Za 600 obroka dnevno 550.000 eura

U tenderskoj dokumentaciji, koja je objavljena juče na portalu javnih nabavki, precizirano je da obrok mora da sadrži čorbastu osnovu od pasulja, graška, boranije, miješanog povrća ili tjestenine sa prilogom, zatim minimum 200 grama mesa, slanine, piletine, kobasice ili mljevenog mesa. Obrok bi sadržao i minimalnih 120 grama salate, kao i 200 grama hleba
0 komentar(a)
kuhinja_1, Foto: Z. ĐURIĆ
kuhinja_1, Foto: Z. ĐURIĆ
Ažurirano: 27.04.2017. 09:01h

Glavni grad je raspisao tender vrijedan više od pola miliona eura za pripremu, serviranje i dostavu 600 gotovih jela dnevno, na period od godinu dana, korisnicima Narodne kuhinje na Koniku.

Procijenjena vrijednost ovog tendera, sa uračunatim PDV-om, iznosi 550 hiljada eura.

U tenderskoj dokumentaciji, koja je objavljena juče na portalu javnih nabavki, precizirano je da obrok mora da sadrži čorbastu osnovu od pasulja, graška, boranije, miješanog povrća ili tjestenine sa prilogom, zatim minimum 200 grama mesa, slanine, piletine, kobasice ili mljevenog mesa. Obrok bi sadržao i minimalnih 120 grama salate, kao i 200 grama hleba.

Između ostalog, neophodno je da ponuđač posjeduje potvrdu ili sertifikat o uspostavljenom sistemu upravljanja kvlitetom hrane na principima HACCP-a, a njegovo poslovanje će biti kontrolisano.

Glavni grad je raspisao i tender za nabavku paketa za djecu procijenjene vrijednosti od 100 hiljada eura.

Paketi, njih 2.500, će sadržati pelene, šampon, kupku, štapiće za uši, flašice od 125, 240 i 250 mililitara, Pavlovićevu mast, vlažne maramice, peškir, varalice, glodalice, kašiku i pumpicu za nos.

Preporučujemo za Vas