Sabirna akcija Crvenog krsta

"Tokom godine organizujemo dvije sabirne akcije – prvu u susret nedjelji Crvenog krsta, i drugu u novembru“, kazao je Drekalović
91 pregleda 0 komentar(a)
Crveni krst, Foto: Crveni krst
Crveni krst, Foto: Crveni krst
Ažurirano: 24.04.2017. 11:18h

Tokom vikenda nikšićki Crveni krst (CK) je organizovao sabirnu akciju pod nazivom „Vaše malo nekome puno“ tokom koje su građani mogli da u velikim marketima, gdje su bili omladinci CK, doniraju osnovne životne namirnice i sredstva za higijenu. Prema riječima Milorada Drekalovića, sekretara Crvenog krsta, od prikupljenih namirnica biće sastavljeno preko stotinu paketa koji će tokom naredne sedmice biti podijeljeni socijalno ugroženim porodicama.

„Do sada nam se za pomoć obratilo preko stotinu porodica i nadam se da ćemo uspjeti da napravimo pakete za sve njih. Tokom godine organizujemo dvije sabirne akcije – prvu u susret nedjelji Crvenog krsta, i drugu u novembru“, kazao je Drekalović.

Pozvao je građane da uvijek, kada to mogu, doniraju hranu, higijenska sredstva, odjeću i obuću i poručio da su vrata Crvenog krsta tokom cijele godine otvorena, kao i da od donacija zavisi koliko će porodica, koje su socijalno ugrožene, dobiti pomoć.

Bonus video: