Djeca dosanjala san uz pomoć donatora

Da bi ostvarili taj san, novčano su pomogli brojni ljubitelji sporta iz Rožaja i dijaspore. Koordinator za prikupljanje dijela sredstava poslanik Ervin Ibrahimović se posebno zahvalio „velikom humanisti Hajrudinu Lediniću iz Njemačke koji se “još jednom odazvao velikoj akciji“
0 komentar(a)
lopta, Foto: The team
lopta, Foto: The team
Ažurirano: 12.04.2017. 19:07h

Podmladak rožajskog FK „Ibar“ otputovao je juče u Kušadasi na turnir „U12 Izmirkup“.

Oni će se, kao jedini tim iz Crne Gore, nadmetati među 48 ekipa iz cijelog svijeta.

Da bi ostvarili taj san, novčano su pomogli brojni ljubitelji sporta iz Rožaja i dijaspore. Koordinator za prikupljanje dijela sredstava poslanik Ervin Ibrahimović se posebno zahvalio „velikom humanisti Hajrudinu Lediniću iz Njemačke koji se “još jednom odazvao velikoj akciji“.

“Naši momci bez njega sigurno ne bi mogli da otputuju na važan turnir“.

Trener mladih Orhan Kalić je kazao da je riječ o najprestižnijem turniru za uzrast do 12 godina i neprocjenjivom sportskom iskustvu.

“Kada smo već poklekli i izgubili nadu da ćemo obezbijediti novac, Ledinić je uz pomoć svojih prijatelja obezbijedio 3.000. Donaciju od hiljadu eura obezbijedio je Hajran Pepić iz Švajcarske. Neizmjerno smo im zahvalni, kao i ostalim ljudima koji su u skladu sa svojim mogućnostima novčano pomogli“, kazao je Kalić.

Bonus video: