POD SLOGANOM "DEPRESIJA, HAJDE DA RAZGOVARAMO"

Obilježen Svjetski dan zdravlja: Sve više građana se obraća za pomoć psihijatrima

Pomoćnik direktora Doma zdravlja Podgorica, dr Milovan Jovanović je saopštio da je sve veći broj građana koji se obraćaju za pomoć psihijatrima u Centru za mentalno zdravlje u Podgorici zbog primijećenih poremećaja
2 komentar(a)
psihijatar, Foto: Shutterstock
psihijatar, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 07.04.2017. 15:46h

Dom zdravlja Podgorice je danas obilježio Svjetski dan zdravlja koji je ove godine posvećen depresiji i obilježava se pod sloganom “Depresija, hajde da razgovaramo”.

Pomoćnik direktora Doma zdravlja Podgorica, dr Milovan Jovanović je saopštio da je sve veći broj građana koji se obraćaju za pomoć psihijatrima u Centru za mentalno zdravlje u Podgorici zbog primijećenih poremećaja.

Na punktovima Doma zdravlja Podgorica, na Trgu Svetog Petra Cetinjskog i u šoping centru Delta, ljekarski timovi su govorili o značaju primjene zdravih stilova života za očuvanje zdravlja i prevenciju bolesti, saopšteno je iz Doma zdravlja Podgorica.

Nazivajući depresiju bolešću današnjice, dr Jovanović je “potrebno više voditi računa o svom zdravlju i nastojati da život učinimo što ljepšim i kvalitetnijim”.

Preporučujemo za Vas