Počela zamjena i postavljanje zaštitinih bankina pored jezera Liverovićima

"Čim se konstituiše nova vlast u Nikšiću krenućemo sa zahtjevima rješavanja prioritetnih problema, kao i sprovođenje već dogovorenih poslova”, poručio je Radulović
297 pregleda 4 komentar(a)
bankina, Liverovići, Foto: MZ Župa
bankina, Liverovići, Foto: MZ Župa
Ažurirano: 04.04.2017. 11:58h

Opština Nikšić, shodno dogovoru sa Savjetom MZ Župa nikšićka, počela je zamjenu i postavljanje zaštitinih bankina pored jezera Liverovići.

„Na taj način će se značajno poboljšati sigurnost učesnika u saobraćaju na toj dionici puta. Oštećenja i nepostojanje bankina na ovoj dionici datiraju preko dvije decenije tako da je bilo krajnje vrijeme da se problem sanira. Ovo je samo jedan od problema na glavnom putu prema Župi koje moramo što hitnije rješavati”, istakao je predsjednik MZ Župa, Dragoljub Radulović.

Prema njegovim riječima u narednom periodu očekuju postavljanje zaštitnih mreža, a ono na čemu će insistirati je rekonstrukcija glavne saobraćajnice.

“Saobraćajnica je, gledano u cjelini, u katastrofalnom stanju. Župa sa pet hiljada stanovnika i bogastvom koje svakodnevno daje državi mora da ima osnovne uslove za život. Očekujemo da ćemo imati dobrog partnera u državnim i lokalnim organima. Čim se konstituiše nova vlast u Nikšiću krenućemo sa zahtjevima rješavanja prioritetnih problema, kao i sprovođenje već dogovorenih poslova”, poručio je Radulović.

Bonus video: